Op het gebied van elektrotechniek zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van complete installaties voor alle toepassingen op industrieel gebied. Wij ontwerpen en tekenen zelf onze schakelkasten, hoofdverdeelkasten en onderverdeelkasten. Wanneer de tekeningen goedgekeurd zijn, stellen onze eigen elektromonteurs de kast samen.

Het voordeel van deze werkwijze is, dat je zó pas echt klantgericht kunt bouwen en de kast kunt maken naar de wensen van de klant, of eventueel aangepast aan de beschikbare ruimte. Datzelfde geldt eigenlijk voor schakelkasten voor de besturing van verschillende installaties. Wanneer we zelf ontwerpen, kunnen we tijdens het gehele ontwerp en zelfs nog tijdens het bouwproces van de kast, kleine wijzigingen doorvoeren die het ontwerp of de installatie ten goede komen.

Voor de besturing van de schakelkast kunnen we er ook voor kiezen om een PLC in te bouwen, die wij uiteraard ook zelf programmeren. Het voordeel hiervan is, dat we het programma te allen tijde kunnen aanpassen, als blijkt dat er iets verandert in het besturingsproces.

Wij leveren en installeren ook kracht- en lichtinstallaties in opslagloodsen, landbouwloodsen en productiehallen. Wij nemen graag de tijd om de krachtinstallatie met u door te nemen, om te bepalen waar de wandcontactdozen moeten komen, hoeveel er moeten komen, en hoeveel groepen er uiteindelijk in de hoofdverdeelkast moeten komen. En uiteindelijk zal er gekeken moeten worden of de elektriciteitsaansluiting zwaar genoeg is. Indien dit niet het geval is vragen wij voor u een offerte aan bij de energieleverancier, voor het verzwaren van de voeding, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Bij het ontwerpen van een lichtinstallatie adviseren wij u hoeveel en welk soort verlichting, zowel voor binnen als buiten, u het beste kunt nemen. En mochten we er niet helemaal uitkomen, dan maken we een lichtberekening en kunnen we aan de hand daarvan een beslissing nemen.

Hieronder vindt u een opsomming van de toepassingen waar wij installaties voor geïnstalleerd hebben en nog steeds in onderhoud hebben:

  • Aardappelbewaarcel
  • Productiebedrijven
  • Terreininrichtingen
  • Uienbewaarcel
  • Werkplaats
  • Werktuigenberging
JM Services
Watertoren 11 - 3247 CL Dirksland