Op het gebied van klimaatbeheersing wordt meestal gelijk aan airco's gedacht. Dat is ook wel begrijpelijk omdat dit de meest voorkomende oplossing is om het klimaat in huis of op kantoor te beheersen.

Ook op dit gebied draaien wij al heel wat jaren mee. Wij zijn dealer van het gerenommeerde airconditioningmerk LG. Het leveringsprogramma van LG is zeer uitgebreid, van een normale single split unit voor in een woonhuis, of een multi split unit voor in een klein kantoorpand tot VRF systemen voor grote kantoorpanden.

In klimaatbeheersing gaan wij echter verder dan de eenvoudige aircosystemen. Bijvoorbeeld in bollenbewaarcellen waar een koelinstallatie gecombineerd met een gasgestookte verwarmingsinstallatie zorgt voor een constante temperatuur van de verversingslucht. Of grote waterchillers voor het conditioneren van b.v. ziekenhuizen, waarbij zowel het koude water van de chiller als het warme water van de CV-ketel door warmtewisselaars in een luchtbehandelingskast gepompt worden. Zodoende kan de verse ventilatielucht teruggekoeld, of juist verwarmd worden, al naar gelang de behoefte.

Hieronder vindt u een opsomming van de toepassingen waar wij installaties voor geïnstalleerd hebben en nog steeds in onderhoud hebben:

  • Airco's voor slaapkamers
  • Airco's voor woonkamers
  • Airco's voor kantoorpanden
  • Waterchiller voor ziekenhuis
  • Bollenbewaarcellen
JM Services
Watertoren 11 - 3247 CL Dirksland